Binnen de projecten is te zien wat het aandeel van Provise is geweest.

P O R T F O L I O

De voorkeur van Provise gaat uit naar het verzorgen van complete projecten. Van het bedenken van een bepaalde huisstijl, creëren van alle content tot het afleveren van ruimtelijke en overzichtelijke brochures, websites en expositiemateriaal. Er is onderscheid gemaakt tussen een selectie van ons recente werk, de complete projecten en de producten. Binnen de projecten is te zien wat het aandeel van Provise is geweest. Als u geïnteresseerd bent in wat wij leveren, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Concept

Op basis van gesprekken en toegestuurde bestanden wordt door ons een concept ontwerp gemaakt. Dit wordt aan de opdrachtgever voorgelegd en na eventuele opmerkingen uitgewerkt tot de definitieve projectstijl.

ONTWIKKELEN

Alle content zoals Artist Impressions, woningplattegronden, situatietekeningen, teksten, (stock)fotografie, etc. worden geproduceerd en verzameld om verwerkt te worden in de benodigde marketingmiddelen

Levering

Volgens de gemaakte afspraken wordt het drukwerk verzorgt, de website online gezet, de bouwborden geplaatst en de de banieren op tijd geleverd.
U bent klaar voor de verkoop!!