Voor de potentiële kopers, de ontwikkelaar, maar ook voor de makelaar was de beleving verrassend.

V I R T U A L

REALITY

Tijdens het ontwikkelproces van gebieds- of woningbouwontwikkeling biedt Virtual Reality (VR) de ultieme mogelijkheid om door middel van beleving verschillende ontwerpen intern te evalueren, optimaliseren en extern aan beleidsmakers overtuigend te presenteren.

Momenteel is Provise bezig met de promotie voor het inzetten van VR bij vastgoedprojecten. Op basis van 3D modellen die wij voor Artist Impressions gebruiken hebben we een proces ontwikkeld dat de beschikking geeft tot een VR-omgeving van het betreffende project.
En het kost niet extra veel tijd! Het is een kwestie van de normale werkzaamheden voor een vastgoedproject omdraaien. In dit geval wordt er begonnen met volumes, die gaandeweg uitgewerkt worden tot gedetailleerde 3D modellen, die dan ook voor het maken van de Artist Impressions bij de verkoop weer gebruikt gaan worden.

Samen met een ontwikkelaar heeft Provise een project gemaakt dat buitengewoon enthousiast ontvangen is. Voor de potentiële kopers, de ontwikkelaar, maar ook voor de makelaar was de beleving verrassend. Na het opzetten van de VR-bril (Oculus Quest 2) waan je je in het vastgoedproject en kan je gaan en staan waar je wilt. Dus niet van 360ºfoto naar 360ºfoto, maar daar waar je wilt. Ook is het mogelijk om het project in vogelvlucht te bekijken en zo een overzichtelijk beeld te krijgen van het plan, terwijl je erover heen vliegt.

Wil je dit ervaren? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw plannen? Wij komen graag langs om een demonstratie te geven, of nodigen je graag uit bij ons op kantoor! Laat je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug.